Piero Lissoni voor Flos

De ontwerper van deze serie buitenlampen is het multitalent Piero Lissoni. Deze architect, ontwerper en artdirector heeft al een keur aan internationale designprijzen mogen ontvangen. We hebben het dan over de Good Design Award, de Red Dot Award en de ADI Compasso d’Oro. En dat vinden wij geheel terecht. Op het moment werkt hij vooral aan het prachtig maken van hotels, maar zoals we aan de Camouflage collectie kunnen zien is hij ook heel erg sterk op productniveau, en dan met name in het integreren van verlichting in de architectuur. Heb jij al een idee waar de lampen uit de Flos Camouflage collectie in jouw buitenruimte tot hun recht komen?

Flos Camouflage serie: voor ieder wat wils

Deze collectie heeft zoals eerder gezegd voor iedereen wel een passend item. Neem bijvoorbeeld de Camouflage 140 buitenlamp LED 2700K. Deze buitenlamp is net als de mannen en vrouwen uit het leger heel erg goed in het integreren in zijn omgeving. Sterker nog: als het licht uitgeschakeld is, zie je hem bijna niet! De bescheiden ronde vorm en de geringe diepte maken van deze buitenlamp een master in disguise. Wanneer je op zoek bent naar een armatuur dat iets meer licht geeft, is de Camouflage 240 buitenlamp LED 3000K misschien beter geschikt. Maar ook voor deze lamp geldt dat wanneer het licht uitgeschakeld is, je hem bijna niet ziet. Wanneer je een zo onopvallend mogelijke buitenlamp zoekt, zijn de Camouflage armaturen dus heel geschikt. Je kunt ook spelen met verschillende afmetingen en uitvoeringen door een heel stippenlandschap van licht op je muur te maken. Decoratief én functioneel.

Flos Camouflage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Camouflage serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flos
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Bevestiging