Actie: tot -25% op productselectie van Flos

Je ontvangt nu tot 25% korting op een selectie producten van Flos. De actie geldt t/m 28 november.

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Sfeervolle aanwinst: de Flos Clessidra wandlampen

Het is wel duidelijk dat de lampen uit deze collectie familie van elkaar zijn. De Flos Clessidra Indoor wandlamp LED 40 graden lijkt namelijk sprekend. Het grote verschil is vooral dat deze lamp licht geeft in een hoek van 40 graden. Ga je liever voor nog wat extra gezelligheid in huis? Dan kun je er ook voor kiezen om een aantal van deze wandlampen naast elkaar te hangen. Het zal meteen duidelijk zijn dat deze lampen niet alleen een aanwinst zijn voor de wand, maar voor de kamer in het geheel. Handig om te weten: deze wandlampen voelen zich niet thuis in de buitenlucht. Zorg er daarom voor dat je zo’n lamp een mooi plekje geeft binnenshuis. Deze fraaie lamp heeft een breedte van 7,26 centimeter en een hoogte van 24,2 centimeter. Hierdoor kun je hem eigenlijk overal kwijt.

Flos Clessidra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Clessidra collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.