Flos Compass Box

Op slag verliefd! Dat ben je wanneer je een van de spots uit de Flos Compass Box collectie ziet (stralen). Deze collectie bestaat uit verschillende spots die jouw interieur compleet kunnen maken. De spots uit deze familie kunnen net dat beetje extra sfeer geven aan jouw interieur. En dat verdient jouw interieur, hoor. De Flos Compass Box Large 1L spot bijvoorbeeld. Hij is er niet alleen in het aluminium, maar je kunt hem ook bestellen in de kleuren wit en zwart. De filosofie van Flos is om kunst en design te combineren met vakmanschap en kwaliteit. Dat is precies wat je terugziet in deze prachtige lamp. Heb je niet zo’n groot huis? Dan kun je natuurlijk ook voor een maatje kleiner kiezen: de Flos Compass Box Small 1L spot. Het tijdloze design van deze spots zorgt ervoor dat zij zich eigenlijk in elk interieur wel thuis voelen. Dat is handig. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu, waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Flos biedt verschillende oplossingen voor het verlichten van bijvoorbeeld een woonkamer met direct of indirect licht.

Prachtexemplaren: Flos Compass Box lampen

Weest niet getreurd, dit was nog niet alles. Flos heeft meer! Wil je dubbelop genieten van deze collectie? Dan kun je eens kijken naar de Flos Compass Box Small 2L spot. Deze lamp heeft namelijk twee spots, waardoor je dubbelop geniet van het prachtige licht. De richting van het licht kun je mooi laten schijnen naar de plek waar jij wel wat extra licht kunt gebruiken. Met de elektronische dimmer kun jij ook mooi bepalen hoe fel het licht mag schijnen. Flos denkt overal aan. Mocht je een groot huis hebben, dan is het misschien een idee om voor de grote variant te kiezen: de Flos Compass Box Large 2L spot. Schijnt het zonnetje niet buiten? Nou, met deze lamp schijnt het zonnetje altijd. Of je hem nu in de woonkamer ophangt, of in je slaapkamer. Alle functionaliteiten van deze lamp maken hem compleet.

Flos Compass Box bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Compass Box collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je lamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.