Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Flos

Flos is een Italiaans merk gespecialiseerd in verlichting dat al sinds 1962 bestaat. Het begon met het idee om objecten te creëren beginnend met een gloeilamp. Deze ontwerpen moesten zowel de Italiaanse als de buitenlandse markt versteld doen staan. En dat doen ze tot op de dag van vandaag. Ze hebben een uitgebreide collectie lampen voor zowel binnen- als buitengebruik. Flos houdt hun klassiekers in ere en zorgt er tegelijkertijd voor dat de collectie wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen van internationaal bekende ontwerpers van nu. Zo kan eigenlijk iedereen, ongeacht smaakvoorkeuren, zijn eigen perfecte lamp vinden bij Flos.

Nendo voor Flos

De Gaku serie is ontworpen door Nendo, een van de grootste ontwerpers van het moment. Nendo komt uit Japan en deze culturele achtergrond is te zien in zijn werk. Zijn stijl is simplistisch maar toch uitgesproken. Dat begint al in zijn sprekende schetsen die uit simpele tekeningetjes met zwarte lijnen bestaan. Nendo gelooft dat de dagen vol zitten met kleine ‘wow’ momentjes of simpel gezegd: momentjes met een uitroepteken. We zijn alleen vaak niet in staat ze te herkennen of registreren. Dat is zonde, want het zijn de kleine momentjes die onze dagen interessant en rijk maken. Nendo ziet het als zijn taak dit gevoel vorm te geven op een manier die makkelijk te begrijpen is.

Alle specificaties van de Flos Gaku lampen

De Gaku lamp is uniek in zijn soort. Neem dus vooral de tijd om haar mogelijkheden goed te bekijken zodat je er thuis optimaal gebruik van kunt maken. De losse elementen uit deze serie bestaan uit een vaas, kommetje, set kommetjes, spiegel en boekensteun. Je kunt zelf kiezen welk van deze elementen je bij het frame met lamp wilt laten leveren. Wil je meerdere accessoires toevoegen aan jouw Gaku? Ook dat is mogelijk, want je kunt ze los bijbestellen. Handig om te weten: bij de Gaku met oplaadbaar lampje kun je het oplaadpunt in het frame ook gebruiken om je telefoon op te laden.

Flos Gaku bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Gaku serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.