Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Buisvormige Flos Lightspring wandlampen

Vind je de Lightspring single wandlamp LED toch ietwat klein? Dan hebben we nog een andere variant voor je: de Flos Lightspring Double wandlamp LED. Deze lamp heeft een hoogte van 62 centimeter en een diepte van 9,57 centimeter. Hij geeft logischerwijs ook dubbel zoveel licht. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welke variant je kiest, want het is hoe dan ook een subtiele aanwinst voor je hal, woonkamer of werkruimte. Kun je niet kiezen? Dan heb je altijd nog de keuze om ze met elkaar te combineren. Pas wel op hoor, want de combinatie van deze twee lampen is zo mooi dat je je ogen er bijna niet vanaf kunt houden. Het is in elk geval wel duidelijk dat Ron Gilad goed nagedacht heeft over het design en de functionaliteit van deze wandlamp.

Flos Lightspring bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Lightspring collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.