Flos Tatou

Een Flos Tatou lamp is als een schepnet: dankzij de prachtige vormgeving weet deze lamp het licht steeds weer te vangen. Alle lampen uit de Flos Tatou serie zijn ontworpen door de Italiaanse Patricia Urquiola, die haar inspiratie uit de natuur haalde. Het design van de Tatou lampen is namelijk gebaseerd op het gordeldier. Maar ook voor wie het niet zo heeft op biologie, is de Flos Tatou serie een bijzondere aankoop.
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Tatou toppers

De Tatou S1 hanglamp, bijvoorbeeld, is de hangende variant van deze schitterende lamp. Met een diameter van 28 centimeter en een snoer van meer dan vier meter, is dit een knap staaltje design. Het patroon in de lampenkap zorgt bovendien voor een originele verdeling van het licht. Dit is kenmerkend voor de gehele Flos Tatou serie, want ook de Tatou S2 hanglamp, Tatou T1 tafellamp en Tatou F vloerlamp hebben deze eigenschap. Alle lampen uit de collectie hebben een standaard fitting en zijn tot slot te bedienen middels een aan/uit-schakelaar. Welke Tatou lamp mag bij jou komen wonen?

Flinders is dé Flos Tatou dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Flos Tatou familie van Patricia Urquiola. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice of neem contact met ons op. Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van BeCommerce en voert het BeCommerce Kwaliteitslabel.