Flos Toio

De Toio lamp van Flos is een echte designklassieker. Deze designlamp is in 1962 door Achille en Pier Giacomo Castiglioni ontworpen. De lamp verwezenlijkt de fantasie van onze technische kinderwens. Alsof van alles bij elkaar is geraapt om dit in het oog springende en industriële design te kunnen verwezenlijken. Toio verwijst dan ook naar het Engels woord Toy dat speelgoed betekent. De lamp verspreidt indirect en diffuus licht waardoor de ruimte een warmer karakter krijgt. Het ontwerp is minimalistisch en tegelijkertijd gedurfd. Het trekt de aandacht, maar schreeuwt niet. Oftewel: de Toio vloerlamp van Flos is perfect in balans. Hij is daarnaast ook nog eens flexibel, want de lamp kun je verstellen in hoogte en is er in verschillende kleuren. Weet jij al voor welke lamp je gaat?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Ontwerpers Achille en Pier Giacomo Castiglioni

Als we het hebben over designers die echt tot klassiekers behoren, passen Achille en Pier Giacomo Catiglioni perfect in het rijtje thuis. De heren werkten niet alleen geweldig samen, maar ze waren ook nog eens broers. De liefde die broers voor elkaar hebben zie je ook terug in al hun ontwerpen. De designs van dit ontwerpersduo toveren namelijk een lach op ieders gezicht. Het is dan ook niet voor niets dat de designers veel prestigieuze designs op hun naam hebben staan waaronder de gave Toio lamp voor Flos. Deze lamp is al tientallen jaren terug op de markt gebracht. Dus als we het over tijdloos hebben, is er geen beter voorbeeld dan deze lamp die er elke keer weer geweldig uitziet.

Multi-inzetbaar: de Toio lamp van Flos

De Toio vloerlamp van Flos ziet er niet alleen uniek uit, maar kun je ook echt overal neerzetten. Of je nou een klassiek, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, deze designlamp maakt elke ruimte op zijn manier uniek. Daarnaast zijn er verschillende varianten van de Toio vloerlamp van Flos waarbij de voet in kleur varieert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Toio vloerlamp LED in de kleur rood of juist in de kleur wit. Flexibel is deze lamp ook zeker. Je kunt hem eenvoudig verstellen waardoor hij in elke ruimte prachtig staat en perfect past. Combineer jij de lamp straks met een andere lamp uit deze collectie of laat je hem individueel shinen in je interieur?

Flos Toio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Toio collectie van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.