Flyte

Het Zweedse Flyte heeft buitengewoon mooie lampen in haar assortiment die vrijwel direct je aandacht vragen. En dat mag, want het doel van de ontwerpers van Flyte is om intelligente en inspirerende producten te creëren die de absolute wow-factor verdienen. Wij kunnen je garanderen dat ze dat uitstekend is gelukt met deze lampen. De Flyte Royal zwevende tafellamp LED is een van de lampen die je laat verbazen. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Zoals de naam van deze lamp doet vermoeden, kan hij zweven. Maar is dat echt zo? Ja, echt. De lichtbron zweeft boven de houten basis van de lamp. De magnetische levitatie maakt het mogelijk dat de lichtbron met chromen dop zweeft. Ben jij al enthousiast over deze innovatieve lamp(en)? Wij wel! 

Flinders is dealer van

Flyte design

Achter het Zweedse designlabel Flyte zit een klein, inspirerend team dat bestaat uit een stel creatieve ontwerpers en kunstenaars die elkaar hebben ontmoet in (jawel!) Zweden. Met een achtergrond in branding, communicatie en productdesign hebben zij de juiste ingrediënten in huis om producten (én ervaringen) op de markt te brengen waar je enthousiast van wordt. De combinatie van vintagedesign en vernieuwende technieken zorgen ervoor dat de lampen uit hun collectie kunnen ‘zweven’. Oftewel: wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het magneetveld zorgt er namelijk voor dat het lampje prachtig blijft zweven boven de houten basis. Simon Morris, Daniel Mascarenhas, Chris Higham en Alexander Rotkopf staan achter het succes van dit merk met eigentijdse lampen met een vintagelook.  

Zwevende lampen van Flyte

Voor welke lamp kies jij? Je hebt de keuze uit onder andere de Flyte Royal zwevende tafellamp LED en de Flyte Magnus zwevende tafellamp LED. Het grote verschil zit hem in hoe de lampen eruitzien. De Magnus is gemaakt van essen(hout) terwijl de Royal van eiken(hout) is gemaakt. Het grote voordeel is dat je enorm lang kunt genieten van deze blikvangers. Ze hebben namelijk een levensduur van 50.000 uur. Beide zijn ze voorzien van ledtechnologie. Voor welke lamp je ook kiest, het is hoe dan ook een eyecatcher in je huis. De basis van een lamp van Flyte heeft een breedte van 12,6 centimeter, een lengte van 12,6 centimeter en een hoogte van 3 centimeter. Tel je de lichtbron erbij op? Dan heeft de lamp een totale hoogte van 18,5 centimeter. Kortom, een handig formaat die je overal in huis eenvoudig kwijt kunt. Heb jij al een mooi plekje in je huis in gedachte?

Flyte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flyte. Dat betekent dat wij alle lampen van Flyte kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flyte en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Flyte. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw lamp van Flyte veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Flyte gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Flyte
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad
Naar boven