Forbo

Altijd al op zoek geweest naar een mooie, kwalitatief hoogwaardige deurmat? Forbo focust zich al jaren op alles wat met vloeren te maken heeft. Zo ook deurmatten. Meer dan 90% van deze vloeroplossingen wordt op verschillende plekken in Nederland geproduceerd: van de linoleumfabriek in Assendelft tot de coralfabriek in Krommenie. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat onder meer de deurmatten van Forbo een groot succes zijn, want inmiddels zijn er al miljoenen mensen over de hele wereld die er veel plezier van hebben. De deurmatten zijn in tal van verschillende kleuren, structuren en soorten verkrijgbaar waardoor er vast voor ieder wat wils bij zit. Het is in elk geval wel zeker dat deze deurmatten van Forbo ervoor zorgen dat er al direct veel vuil wordt opgenomen waardoor je dit niet terug vindt in je eigen woning. Dat wil jij toch ook?

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-8 van 8 producten

Over Forbo

Bij het Hollandse Forbo zijn ze meesters in vakmanschap en wel als het gaat om vloeren. Ze zijn continu bezig met de beste standaard vloeroplossingen bedenken gericht op de toekomst. Om het verhaal over Forbo compleet te maken, gaan we ver terug de tijd in. Dit bedrijf begon in 1928 onder de naam Continentale Linoleum Union. Dit duurde ongeveer vijftig jaar toen er werd gekozen voor de naam Forbo dat hun takenpakket beter zou omschrijven. Begin 2000 werd er een nieuwe strategie ingezet die focust op vier verschillende onderdelen: linoleum, vinyl, belting en adhesives. Ook de jaren daarna blijft Forbo zich doorontwikkelen. Los van vloeren in het algemeen vind je in het assortiment van dit merk ook deurmatten waarvan we twee opties vertegenwoordigen: Coral Classic en Coral Brush. Deze zijn in vier standaardmaten verkrijgbaar. En er is een op-maat-module zodat we aan elke wens kunnen voldoen.

Twee soorten Forbo deurmatten

Je hebt de keuze uit verschillende Coral deurmatten van Forbo die van je hal een fraaie entree maken. Het gaat om de Coral Classic en Coral Brush collectie. En elk van deze deurmatten houdt vuil, zand en water van buiten tegen waardoor je alle viezigheden van buiten niet mee naar binnen neemt en minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. We kunnen ons voorstellen dat je een deurmat zoekt die goed bij je interieur past en daar hebben ze bij Forbo over nagedacht. Om een deurmat te vinden die past bij jouw eisen is het handig om te kijken naar de wensen die je hebt. Zo is Coral Brush perfect voor degenen die veel zandinloop hebben. Deze deurmatten zijn gemaakt van 100% Econyl® gerecycled garen, voldoen aan alle eisen voor brandveiligheid en doen het goed in drukke, zakelijke omgevingen. De Forbo Coral Classic deurmatten houden vocht optimaal tegen, zijn in mooie eigentijdse kleuren verkrijgbaar en zijn tot stand gekomen via ftalaatvrije technieken.

Forbo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forbo. Dat betekent dat wij alle producten van Forbo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Forbo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Forbo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Forbo veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Naar boven