KEK Amsterdam Forest Friend Rabbit muursticker
Nog 4 in voorraad
 
€ 13
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

KEK Amsterdam Forest Friend Rabbit muursticker

Omschrijving

Dit is de KEK Amsterdam Forest Friend Rabbit muursticker.

De Forest Friend Rabbit muursticker kijkt alert voor zich uit. De pootjes in spannende afwachting van wat er gaat gebeuren. Zijn neusje zie je bijna op en neer gaan. Het konijn op deze muursticker is net echt. Dus, mag je geen konijn vanwege een allergie? Dan plak je deze gewoon op de wand. De Forest Friend Rabbit muursticker van KEK Amsterdam is een vriend voor het leven.

Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

De KEK Amsterdam Forest Friends Rabbit muursticker wordt gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie. De breedte van Forest Friends Rabbit is 12 cm en de hoogte 32 cm. De muursticker is heel precies langs de randen van de afbeelding gesneden, waardoor het geen lelijke witte randen heeft. Hij is daarom ook geschikt voor donkere ondergronden.

Zoek je naast de Forest Friend Rabbit muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Forest Friend Rabbit muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Garantie Ja
Herkomst Nederland
Merk KEK Amsterdam
Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Afmetingen (b) 12 x (h) 32 cm
Opmerking 1 muursticker.

Sfeerafbeeldingen

KEK Amsterdam Forest Friend Rabbit muursticker
KEK Amsterdam Forest Friend Rabbit muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven