KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker
1-2 weken
 
€ 13
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker

Omschrijving

Dit is de KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker.

De wasbeer op de Forest Friend Raccoon muursticker kijkt je een beetje verbaasd maar tegelijkertijd ook begripvol aan. Aan hem kun je je leuke verhalen of je zorgen altijd kwijt. Hij vertelt ze niet verder. Daar staan muurstickers om bekend. De Forest Friend Raccoon muursticker van KEK Amsterdam is een gezellige vriend voor in de kinderkamer of de slaapkamer. En wie kan nou zeggen dat hij een wasbeer als huisdier heeft?

Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zoek je naast de Forest Friend Raccoon muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Forest Friend Raccoon muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (b) 25.00 x (h) 25.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Garantie Ja
Merk KEK Amsterdam
Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Herkomst Nederland
Opmerking 1 muursticker

Sfeerafbeeldingen

KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven