KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker
Nog 5 op voorraad
€ 13,-

van € 13,-

Special Price € 9,75

€ 3,25 voordeel
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker

Omschrijving

Dit is de KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker.

De wasbeer op de Forest Friend Raccoon muursticker kijkt je een beetje verbaasd maar tegelijkertijd ook begripvol aan. Aan hem kun je je leuke verhalen of je zorgen altijd kwijt. Hij vertelt ze niet verder. Daar staan muurstickers om bekend. De Forest Friend Raccoon muursticker van KEK Amsterdam is een gezellige vriend voor in de kinderkamer of de slaapkamer. En wie kan nou zeggen dat hij een wasbeer als huisdier heeft?

Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zoek je naast de Forest Friend Raccoon muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Forest Friend Raccoon muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 8718754010870
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Afmetingen (b) 25 x (h) 25 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Garantie 1 jaar
Merk KEK Amsterdam
Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
Herkomst Nederland
Opmerking 1 muursticker

Sfeerafbeeldingen

KEK Amsterdam Forest Friend Raccoon muursticker

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven