KEK Amsterdam Forest Friends SET 4 muursticker
Nog 1 in voorraad
 
€ 39
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

KEK Amsterdam Forest Friends SET 4 muursticker

Omschrijving

Dit is de KEK Amsterdam Forest Friends SET 4 muursticker.

De Forest Friends SET 4 muurstickers van KEK Amsterdam bestaat uit een kwartet van dierenvrienden. Een mus, een egel, een uil en een vos. Een spannende combinatie, want je weet maar nooit welke streken een vos uithaalt. Maar wees gerust, de mus uit deze set muurstickers is dapper genoeg om op zijn neus neer te strijken. De vos is dit keer poeslief. En ook de egel en de uil uit deze set houden wel van een gezellig babbeltje samen, al kijkt de uil misschien een beetje streng uit zijn ogen…

De Forest Friend SET 4 muurstickers van KEK Amsterdam is gemaakt van hoogwaardig, zelfklevend vinylfolie. De mus heeft een breedte van 15 centimeter en een hoogte van 7. De egel heeft een breedte van 17 centimeter en een hoogte van 10 centimeter. De uil heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 32 centimeter en de vos tenslotte heeft een breedte van 23 centimeter en een hoogte van 46 centimeter. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van de KEK Amsterdam Forest Friends serie.

Zoek je naast de Forest Friends SET 4 muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Forest Friends SET 4 muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic
Garantie Ja
Herkomst Nederland
Merk KEK Amsterdam
Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
Productfamilie KEK Amsterdam Forest Friends
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Opmerking Set van 4 muurstickers: Sparrow: (b) 15 x (h) 7 cm Hedgehog: (b) 17 x (h) 10 cm Owl: (b) 30 x (h) 32 cm Fox: (b) 23 x (h) 46 cm

Sfeerafbeeldingen

KEK Amsterdam Forest Friends SET 4 muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven