Forestier Libellule

In de Forestier Libellule collectie vind je zowel grote als kleine hanglampen voor de fijnproevers onder ons. Ook romantische zielen kunnen hun geluk niet op met de bijzondere Libellule lampen. Ontwerper Élise Fouin dacht bij het maken van de Libellule hanglamp aan de elegante, doorzichtige vleugels van een libelle. Dit zie je duidelijk terug in de wonderschone en vederlichte Libellule serie. Voor een echte blikvanger ga je bijvoorbeeld voor de Libellule hanglamp large, maar er is ook een kleinere variant: de Libellule hanglamp small. De vijf prachtige kleuren zijn subtiel en delicaat. De Forestier Libellule zweeft door de ruimte net als zijn schitterende muze: de libelle.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Forestier en Élise Fouin

Élise Fouin staat erom bekend dat ze haar gevoelige kant niet verbergt. Ze is een creatief multi-talent, want Élise is beeldend kunstenares, speelt piano en danst. Deze creativiteit komt op een bijzondere manier terug in haar ontwerpen, waar ze een balans zoekt tussen schoonheid en functionaliteit. Ze laat altijd een stukje van zichzelf zien in haar ontwerpen. Bij het bedenken van de Libellule serie voor het Franse merk Forestier dacht ze aan de bosrijke omgeving waarin ze opgroeide, waar ze magische insecten vond. Perfect voor het in Parijs gevestigde merk Forestier, waar verlichting wordt gemaakt vanuit passie en emotie. Dit merk werd in 1992 opgericht door Bernard Forestier, die geïnspireerd raakte door de elegantie van Franse tuinen. Forestier innoveert graag en vindt het bij het maken van producten belangrijk dat mens en natuur elkaar respecteren. Poëtisch, vind je niet?

Wonderlijke Forestier Libellule hanglampen

Vind jij de Libellule ook zo mooi? Misschien wel zó mooi dat je wilt dat hij meteen opvalt? Dat snappen we bij Flinders heel goed. Daarom hebben we niet alleen een kleine variant, maar ook een optie voor een grotere lamp. Deze grote hanglamp heeft een indrukwekkende diameter van 100 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Ondanks zijn grootse omvang blijft de Libellule zijn tederheid behouden, precies zoals hij bedoeld is. Deze hanglamp is net als zijn familieleden een ode aan de lichtheid. Ben jij ook enthousiast?

Forestier Libellule bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Libellule collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.