Forestier wandlampen

Op zoek naar een wandlamp waarmee je een ruimte via een muur van extra licht kan voorzien? Dan kan de collectie Forestier wandlampen je daar misschien wel bij helpen. Het valt op dat alle lampenkappen een open ontwerp hebben. Hierdoor ontstaan fraaie schaduweffecten op de wand die net wat meer sfeer aan een ruimte kunnen geven. Een mooi voorbeeld hiervan is de Oyster wandlamp van Forestier. Het ontwerp van deze lamp is geïnspireerd op de natuur. De ontwerpen van Jette Scheib zijn puur en innovatief tegelijkertijd. Ze probeert daarbij vaak een nieuwe dimensie te geven aan een functioneel object. Deze wandlamp past door het toegankelijke design en de makkelijk te combineren kleur in vrijwel elk interieur. Benieuwd wat deze collectie nog meer van jou kan betekenen? Laat je dan verrassen door de andere opties die er zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Forestier

Forestier is een designlabel van Franse bodem dat zich heeft gevestigd in de bruisende hoofdstad Parijs. In 1992 kwam Bernard Forestier met het idee om dit merk op te zetten waarin hij zijn passie voor Franse tuinen en de artistieke vormen kwijt kon. Dit was voor hem een grote inspiratiebron wat hij vervolgens in de producten voor dit merk probeerde te verwerken. En dat uitte zich in onder meer lampen met een sterk eigen karakter en een in het oog springend design. Zo wordt ook direct duidelijk waar de naam van dit merk vandaan komt. Tegenwoordig neemt Jean-Dominique Leze de leiding over dit merk. Hij brengt zijn passie voor design in dit merk zonder de omgeving uit het oog te verliezen.

Collectie uitgelicht: de stijlvolle Forestier Papillon wandlampen

Een Papillon wandlamp herken je aan de drie boven elkaar geplaatste lagen in de lampenkap die inspelen op het poëtische karakter van deze lamp. Deze lamp is overigens ook beschikbaar in een variant hierop en dan hebben we het over de Papillon wandlamp met plateau. Het voordeel van dit exemplaar is dat je iets kleins op dat plateau neer kunt zetten. Wanneer je deze lamp bijvoorbeeld naast je bed ophangt, fungeert hij als lamp en klein nachtkastje tegelijkertijd. Hoe handig is dat? Een leuke eigenschap is ook wel dat er vijf verschillende kleuren zijn waardoor de kans groot is dat er een uitvoering bij zit die past bij de stijl van jouw slaapkamer of een andere ruimte in je woning.

Forestier wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle Forestier wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.