Foscarini Buds

De oplettende lezers kunnen waarschijnlijk al raden waar de inspiratie voor de Foscarini Buds collectie vandaan komt. De naam van deze collectie is namelijk het Engelse woord voor ‘bloemknop’. De collectie heeft deze naam gekregen omdat, je raad het waarschijnlijk al, de lampen zijn geïnspireerd op bloemknoppen. In de jaren 90 werd door Rodolfo Dordoni een serie met de Blossom, Fruits en Buds ontworpen in heldere kleuren. De Buds serie van Foscarini is vertaald naar deze tijd en focust op verfijnde kwaliteit en mooie materialen. De lampen uit de Buds serie leiden een dubbel leven: als de lampen aan staan hebben ze een warme uitstraling, maar zodra ze uit zijn is de uitstraling koel.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Design van Foscarini

Italiaanse labels staan bekend om hun kwaliteit, mooie materialen en verfijnde afwerking. Het Italiaanse designlabel Foscarini past perfect in dit rijtje. Het in 1981 opgerichte label staat bekend om hun designerlampen die absoluut niet alledaags zijn. Hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen: bij dit Italiaanse merk vind je designverlichting in alle soorten en maten. De ontwerpen zijn heel uiteenlopend, maar wat alle lampen met elkaar gemeen hebben, is dat het stuk voor stuk blikvangers zijn. Zo ook de uitgebreide Buds lampencollectie van Foscarini. In deze collectie vind je lampen met vrolijke, warme kleuren en zachte vormen.

Speelse Foscarini Buds lampen

Er zijn heel veel keuzes die je kan maken op het gebied van de Foscarini Buds lampen. De collectie biedt een breed scala aan keuzes. Allereerst moet je kiezen of je gaat voor een hangende lamp of een staande lamp. De Buds 1 hanglamp LED dimbaar en de Buds 3 tafellamp zijn hier mooie voorbeelden van. Als je de keuze tussen een tafellamp of een hanglamp hebt gemaakt, houdt het kiezen nog niet op. Voor zowel de hang- als de tafellampen zijn er drie varianten in die vorm beschikbaar. Van een lang en smal exemplaar tot een ronder en breder exemplaar: de Buds serie heeft het allemaal. Elke lamp is beschikbaar in een warm witte kleur, maar ook nog in één andere kleur. De Foscarini 2 hanglamp LED niet dimbaar is bijvoorbeeld naast warm-wit ook in de kleur grijs beschikbaar.

Foscarini Buds bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Buds collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.