Naar boven

Foscarini Caboche

De Foscarini Caboche familie is in 2005 ontworpen door Patricia Urquiola en Elaina Gerotto. De familie is er in hanglamp, vloerlamp, tafellamp, wandlamp en plafondlamp. Wat de Caboche kenmerkt zijn de unieke kristallen bollen. Deze bollen zijn transparant en verkrijgbaar in zowel transparant als goudkleurig. De caboche lampen hebben een ronde vorm die aan de bovenkant en onderkant open zijn gelaten. Dit zorgt voor zowel direct als indirect licht. Dus goed op bij te lezen, maar ook prima als sfeermaker. De lichtbron bevindt zich middenin de lamp. Wanneer de Foscarini Caboche aanstaat, dan verspreidt zich via de bollen een uniek schouwspel van licht, zonder dat je wordt verblind. Geniet van deze luxueuze serie Foscarini lampen. Want koop je er een, dan ben je verkocht.

Foscarini Caboche hanglampen

De Foscarini Caboche is er in verschillende uitvoeringen. Zo is de Foscarini Caboche hanglamp verkrijgbaar in drie maten, small, medium en large. De kleinste hangt overal op zijn plek en de grootste is een echte eyecatcher voor bijvoorbeeld boven de eettafel. Medium en Large komen het best tot hun recht is een grote kamer. De Foscarini Caboche hanglamp LED heeft een duurzame LED lichtbron. Als je ook de intensiteit van het licht wil kunnen beheersen, kijk dan eens naar de Foscarini Caboche hanglamp LED dimbaar. Eigenlijk schittert de Foscarini Caboche in iedere ruimte, maar het beste komt hij tot zijn recht in de woonkamer, slaapkamer, de hal of een wachtruimte.

Vragen over Foscarini Caboche? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke lamp uit de Foscarini Caboche serie. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.