Foscarini Lumiere

De Foscarini Lumiere lampen combineren klassieke en moderne elementen om zo tot een verrassend resultaat te komen! Met een Lumiere lamp kun je dan ook alle kanten op. De lampen hebben stuk voor stuk een klassiek gevormde lampenkap, maar bestaan uit moderne materialen en komen in leuke kleuren. Hierdoor zijn de Lumiere lampen feestjes om naar te kijken. Naar eigen zeggen zijn de ontwerpers bij het ontwerpen van de Lumiere lampen uitgegaan van het klassieke nachtlampje, en hebben zij hier een hedendaagse twist aan gegeven. En daardoor zijn de Lumiere lampen nu helemaal van nu! Kijk maar naar de Lumiere Piccola tafellamp dimbaar aluminium. De Lumiere Piccola is een bescheiden lampje met een klassieke vorm, dat door zijn materiaal en uitvoering toch naar het heden is getrokken. Zowel als je van een klassieke als een contemporaine stijl houdt is de Foscarini Lumiere lijn dus wat voor jou!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

De ambachtelijke lichtkunstwerken van Foscarini

Het prachtige Italiaanse merk Foscarini is in 1981 opgericht in Murano (een eilandje vlakbij Venetië). En die invloed is terug te zien! Murano staat namelijk bekend om het ambacht van het glasblazen, een ambacht dat ze bij Foscarini zeker onder de knie hebben. De lampen van Foscarini zijn gemaakt van de mooiste materialen, hebben prachtige vormen en kleuren en zijn voorzien van de beste innovaties. Met een design van Foscarini haal je dan ook niet alleen een lamp, maar een heus lichtkunstwerk of lichtobject in huis. Een echte designliefhebber moet dan ook zeker een Foscarini ontwerp in huis hebben, als je het ons vraagt! De collectie is erg uiteenlopend en er is dan ook voor ieder wat wils. Kies jouw ruimte, stijl en soort lamp en ga op zoek bij Foscarini!

Lumieres zijn geschikt voor iedereen

De mooie Lumiere lampen zijn voor Foscarini ontworpen door Rodolfo Dordoni. Dordoni wordt gezien als een van de meest invloedrijke en leidende figuren uit de Italiaanse designwereld en heeft dan ook een hoop spraakmakende ontwerpen op zijn naam staan. Het is dan misschien ook niet zo gek dat de Lumiere lijn als een van de belangrijkste en beroemdste Italiaanse design projecten wordt gezien. De lampen zijn gemaakt van met de hand geblazen glas wat gecombineerd wordt met modern metaal. Tegelijkertijd zorgen de prachtige kleuren van de Lumiere lampen voor een speelse uitstraling. Bijvoorbeeld de Lumiere Nuances Piccola tafellamp dimbaar, een speelse lamp die je inpakt met zijn kleurtje. Cipria heeft hierdoor een sfeervolle uitstraling en is tegelijkertijd speels en stijlvol, een bijzondere combinatie. Dit is dan ook de combinatie die de Lumiere lijn zo bijzonder maakt: de lampen zijn klassiek en hedendaags, elegant en grappig: Lumieres zijn er dus voor iedereen.

Foscarini Lumiere bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini Gregg lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Foscarini Gregg lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.