Foscarini Rituals

Met een Foscarini Rituals lamp haal je een elegante lichtbron in huis. De lampen in deze serie zijn gemaakt van wit matglas met een subtiel streeppatroon. Hierdoor wordt het licht prettig gefilterd, wat de lampen heel geschikt maakt voor boven de eettafel. Je kunt natuurlijk kiezen voor een enkele Foscarini Rituals lamp, maar samengebundeld versterken de verschillende vormen elkaar. Je krijgt een theatraal effect als je de ovale Rituals 1 hanglamp, de oblong Rituals 2 hanglamp en de kleinere ovale Rituals 3 hanglamp op diverse hoogtes boven je tafel hangt. Vind je één lamp wel genoeg? Kijk dan eens naar de Rituals 1 plafondlamp. Deze lamp is op zichzelf al een statement boven je tafel.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

Tafelritueel

Wanneer je de drie dimbare tafellampen uit de Foscarini Rituals bij elkaar zet, waan je je in Oosterse sferen. De lampen doen denken aan Japanse lantaarns, en hebben door het matte glas ook een vergelijkbare lichtverspreiding. De Rituals 1 tafellamp met dimmer staat, net als de Rituals 2 tafellamp met dimmer en de Rituals 3 tafellamp met dimmer op gelakte metalen pootjes, en de glazen bol lijkt erboven te zweven. De lampen zijn voorzien van een dimmer op het snoer, waardoor je de sfeer tot in detail kunt regelen.

Flinders is dé Foscarini Rituals dealer

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Rituals familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.