Sorteren op

1-21 van 21 producten

Het Italiaanse Foscarini

Het designmerk Foscarini is opgericht in 1981 in de Italiaanse stad Murano. Foscarini ontwerpt enorm veel producten waar maar een klein deel uiteindelijk van geproduceerd wordt. Ze willen alleen nieuwe ontwerpen produceren wanneer het echt als iets vernieuwends wordt gezien. Alle materialen, vormen en eventuele processen worden grondig geanalyseerd. Het kan dus voorkomen dat het jaren duurt voordat een product tot in de puntjes ontwikkeld is. De lampen zijn dan ook echt klassiekers in de designwereld. De Foscarini lampen worden gebaseerd en gemaakt van pure emoties door ontwerpers over de hele wereld. Foscarini is dan ook een bedrijf dat zich vrijzinnig, gepassioneerd, grensverleggend en recht uit het hart mag noemen.

De verhalen van Foscarini

Meer dan vijftig modellen, twintig verschillende materialen en ook nog eens een oplopend aantal designers die al over de dertig personen zit. Zo ontstaan al de collecties lampen bij Foscarini. Elke lamp heeft een uniek verhaal en ziet er stralend uit. Het verhaal bij de Foscarini Spokes collectie is dan ook de spaken van de fiets. Zo zie je ook bij de collecties lampen van Foscarini die we bij Flinders verkopen dat elke lamp anders en bijzonder is. Ze vertellen elk hun eigen ontstaan en laten door hun vormen zien waar ze vandaan komen. We hebben lampen met speciale takjes voor vogeltjes of lampen die gebaseerd zijn op discoballen. Voor iedereen is er dus wel een verhaal dat in huis genomen kan worden door een lamp van Foscarini.

Foscarini Spokes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Spokes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Foscarini. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.