Foscarini Tartan

Soms zijn twee elementen nog veel mooier als ze met elkaar gecombineerd worden. Juist verschillende aspecten kunnen elkaar heel mooi aanvullen om weer iets nieuws te creëren. In de Foscarini Tartan collectie is hier ook sprake van. Aan de ene kant staat de Schotse cultuur centraal: het ruitpatroon van Schotse wollen rokken, ook wel tartan, is een van de inspiratiebronnen voor deze unieke lampen. Je kunt het patroon van deze kilts terugvinden in het mondgeblazen glas waar de lamp van gemaakt is. Het Schotse ruitpatroon wordt gecombineerd met de Venetiaanse glasblaaskunst. The best of both worlds zijn verenigd in de Tartan hanglamp van Foscarini. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Foscarini

Al sinds 1981 kunnen we genieten van de verassende en mooiste lampen van Foscarini. Dat kwaliteit en mooie afwerkingen kenmerkend zijn voor Foscarini is niet gek. Foscarini is namelijk een oorspronkelijk Italiaans designlabel en kwaliteit is iets wat hoog in het vaandel staat bij Italiaanse labels. Foscarini staat bekend om hun designerlampen die absoluut niet alledaags zijn. Hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen: bij dit Italiaanse merk vind je designverlichting in alle soorten en maten. De designs mogen misschien uiteenlopend zijn, de lampen hebben wel allemaal een ding met elkaar gemeen: ze zijn verre van alledaags. Ook de Tartan lampencollectie van Foscarini, waarin de schotse cultuur wordt gecombineerd met Venetiaanse glasblaastechnieken, is zeker niet standaard te noemen.

Buitengewoon mooie Foscarini Tartan hanglampen

De Foscarini Tartan hanglampen laten zich het best omschrijven als elegant, zacht en verassend. Hoe dichter bij je komt, hoe meer mooie details je in deze lamp ontdekt. In de witte lampenkap is het bekende Schotse ruitpatroon geëtst om zo een eeuwigdurend schaduwspel van licht te creëren. Om ervoor te zorgen dat iedereen thuis van de Tartan lampen kan genieten, zijn er meerdere uitvoeringen gemaakt. Je kunt kiezen voor de standaard Tartan hanglamp met een LED of hallogeen lichtbron. We stellen je ook graag voor aan twee varianten: de Tartan hanglamp LED niet dimbaar en de Tartan hanglamp LED dimbaar. Heb jij al een mooie plek in het interieur in gedachte waar jij een van deze Italiaanse klassiekers op gaat hangen?

Foscarini Tartan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Tartan collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.