Foscarini Tress

Het zal ons niet verbazen als de naam van de Foscarini Tress collectie is afgeleid van het Franse ‘très’. Deze serie lampen is namelijk op alle fronten een overtreffende trap. Neem bijvoorbeeld het materiaal van alle Foscarini Tress lampen: glasvezel. Dankzij de bewust aangebrachte kieren in de basis van glasvezel ontstaat er een fantastisch spel van licht en donker. Bovendien zijn bijna alle lampen uit de Tress collectie voorzien van ledverlichting en dus helemaal klaar voor de toekomst.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Achtergrondinformatie

De Foscarini Tress serie bestaat uit maar liefst acht verschillende lampen die variëren van hanglamp tot vloerlamp. Ben je op zoek naar een staande lamp voor naast de bank of bijzettafel? Dan heb je onder andere keuze uit de Tress vloerlamp, Tress Grande vloerlamp en Tress Grande vloerlamp LED. Deze prachtige lampen bestaan uit brede stroken die al cirkelend om de basis omhoog gaan. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, rood en wit. Het principe van de Tress Stilo vloerlamp is min of meer hetzelfde, maar deze staande lamp heeft een basis die in de hoogte breed uitloopt. Tot slot kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende hanglampen: de Tress Grande hanglamp LED, de Tress Grande hanglamp LED met dimmer, de Tress Stilo hanglamp en de Tress hanglamp. Voor ieder wat wils!

Flinders is dé Foscarini Tress dealer

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Tress familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan de afdeling klantadvies of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel en BeCommerce waarborg.