Frama Eiffel

De Frama Eiffel collectie bestaat uit drie stijlvolle lampen waaronder een hanglamp en twee wandlampen. Alle lampen worden gekenmerkt door dezelfde perfecte balans tussen functie, constructie en design. En volgens Frama is het bereiken van deze balans helemaal niet zo moeilijk. Kijk maar naar de Eiffel hanglamp LED. ‘Eenvoud’ is het toverwoord waar het design van deze hanglamp op gebaseerd is. Met zijn lengte van één meter vervult deze hanglamp zijn functie namelijk ontzettend goed; je haalt een zee aan licht in huis. En hoewel de constructie van deze hanglamp vrij simpel is, ziet hij er toch prachtig uit. Het geheim hierachter schuilt in het materiaalgebruik. Het opaalglas verspreidt het licht namelijk op een zachte en sfeervolle manier terwijl sommige lichtstralen weer worden gereflecteerd door het geblauwde staal. Hierdoor heeft deze hanglamp een onweerstaanbaar en tijdloos uiterlijk. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over Frama

Iedere liefhebber van Scandinavisch design kan zijn hart ophalen bij de collecties van het Deense designlabel Frama. Frama opereert in verschillende nichemarkten; onder andere meubels, verlichting, boeken en keukens. Elke collectie wordt gekenmerkt door de kernwaarden van Frama. Bij Frama houden ze van natuurlijke materialen, simpele geometrische vormen en tijdloos design. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij als gebruiker blij bent met de producten van Frama. Daarom wordt gedurende het hele ontwerpproces nauw samengewerkt met architecten én consumenten. Zo weet jij zeker dat de lampen van Frama je nooit teleur gaan stellen. 

Frama Eiffel collectie: sfeervolle LED verlichting

LED verlichting is hartstikke duurzaam en gaat veel langer mee dan reguliere verlichting. Een vaak gehoorde klacht met betrekking tot LED verlichting is echter dat LED lampen niet sfeervol zijn. Met de Frama Eiffel collectie bewijst Frama echter het tegendeel. Alle lampen uit de Frama Eiffel collectie maken gebruik van een bepaalde techniek. En omdat het LED licht voorzien is van een warmere gloed, zal jouw Frama Eiffel lamp allesbehalve een kille uitstraling hebben. Goed nieuws dus! Weet je wat nog meer goed nieuws is? De Eiffel hanglamp LED heeft twee broertjes: de Eiffel 500 wandlamp LED en de Eiffel wandlamp 1000 LED. Deze worden gesierd door hetzelfde ontwerp en dezelfde materiaalkeuze als de Eiffel hanglamp, maar nu aan de wand.

Frama Eiffel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frama Eiffel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.