Frandsen opgebouwd vanuit de kelder

Zoals veel succesverhalen begint ook het verhaal van het Deense merk Frandsen in een kelder van een woonhuis. We gaan terug naar het jaar 1968 en het huis van Benny Frandsen. Met twee scholieren als hulpjes begon hij daar met het ontwerpen van lampen. Met de jaren werd dit steeds groter en in 1987 won Frandsen een belangrijke designprijs in Londen. Het merk bleef groeien en is tot op de dag vandaag erg succesvol. De vijftig jaar aan ervaring maakt het merk tot een echte expert op het gebied van verlichting. Esthetiek en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf met als uiteindelijke doel dat de lampen een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het thuisgevoel van de consument. Maakt een van de Silk lampen binnenkort jouw huis extra licht en elegant?

Elegante Frandsen Silk lampen

Naast de hangende lampen in de vorm van een cocon bevat de serie ook twee staande versies. De Silk tafellamp voorziet elk bureau, dressoir of vensterbank meteen van een vleugje elegantie. En dan hoeft hij nog niet eens aan te staan. Meer op zoek naar luxe in een donkere hoek of naast je bank? Neem dan de Silk vloerlamp. Zet de lampen wanneer het gaat schemeren aan en geniet van het prachtige licht. De lichtbron wordt in principe niet meegeleverd, maar kun je bij je aankoop in onze webshop meteen erbij bestellen. Dan hoef je niet meer het huis uit en kun je meteen met je nieuwe lamp aan gezellig binnen blijven en zelf cocoonen.

Frandsen Silk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Silk serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.