Frandsen tafellampen

Frandsen tafellampen zijn eigentijds en vooral uniek. Ze komen in verschillende soorten en maten voor: met of zonder kap, glas of metaal en met of zonder zichtbare lichtbron. Zo is er voor ieder interieur een passende tafellamp van Frandsen. Neem bijvoorbeeld de Frandsen Cool tafellamp. Zodra je deze Frandsen tafellamp ziet, snap je waar de stoere naam vandaan komt. Het strakke en minimalistische ontwerp maken deze Frandsen tafellamp heel cool. Gelukkig voelt hij zich niet té cool, maar reageert hij meteen als jij de schakelaar overhaalt. Kijk ook eens naar de Frandsen Bristol tafellamp. Deze tafellamp zet zijn peertje in de spotlight. Gecombineerd met de voet in een materiaal naar jouw keuze, verlicht deze beauty elk plekje dat je maar wilt. Kortom, keuze genoeg!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Iconisch Frandsen

Het Deense familiebedrijf Frandsen is opgericht door Benny Frandsen met als doel verlichting te ontwerpen waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp is het eerste ontwerp en ontwikkelt zich al snel in een doorslaand succes. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking wordt de Frandsen Ball serie vrijwel meteen een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Frandsen Ball serie. Zo komt er ook een Ball hanglamp en worden er diverse varianten bedacht met de zogenaamde ‘handle’. Daarnaast ontwikkelt Frandsen ook vele andere lampen met een prachtige uitstraling, zoals de Frandsen tafellampen. Door de tientallen kleuren voorziet het Deense verlichtingsmerk niet alleen in de behoefte aan tijdloze ontwerpen, maar speelt het merk ook in op de wens van vandaag.

Op een voetstuk: Frandsen tafellampen

In de collectie tafellampen van Frandsen vind je ook lampen die op een voetstuk staan. De gestroomlijnde ronde vorm van de kap is kenmerkend voor de Frandsen Champ tafellampvan Frandsen, en dat is ook meteen hetgeen dat deze lamp uniek maakt! Zoals de naam misschien al wel doet vermoeden, is deze organische vorm geïnspireerd op de rondingen van een champignon. Verlichting wordt vaak vergeten bij de wat stoerdere interieurs, maar juist het spel van licht en schaduw maakt een kamer interessant. Met de Frandsen Cadiz tafellamp ga je terug naar de jaren 70. Door het kleurgebruik, de materiaalkeuze en de ronde vormen krijg je spontaan de discokriebels. Met zijn gezellige uitstraling van geel licht doet deze tafellamp van Frandsen het goed in een retro interieur, maar juist ook in een moderne Scandinavische inrichting omdat hij een warme sfeer creëert.

Frandsen tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle Frandsen tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.