Over Frandsen

Het Deense familiebedrijf Frandsen is door Benny Frandsen opgericht met als doel verlichting te ontwerpen waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp is het eerste ontwerp en ontwikkelt zich al snel tot een doorslaand succes. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking wordt de Frandsen Ball serie vrijwel direct een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Frandsen Ball serie. Zo komt er ook een Ball double vloerlamp, waarmee je eigenlijk dubbel zoveel waar voor je geld krijgt. Deze Frandsen vloerlamp heeft namelijk niet één, maar twee lampenkappen van prachtig matzwart metaal.

Schuilen bij de Frandsen vloerlamp

Er zijn van die dagen dat je het liefst het dekbed over je hoofd trekt en je verstopt voor de buitenwereld. Boekje erbij, filmpje aan en even helemaal afgesloten van de rest van de wereld. Er is een Frandsen vloerlamp die je graag daarbij vergezelt: de Hideout vloerlamp. Deze vloerlamp van Frandsen verstopt als het ware de lichtbron onder een prachtige lampenkap van stof. Dankzij de hoogte van maar liefst 164 centimeter is dit een Frandsen vloerlamp om lekker onder weg te kruipen. Wil je een nog stoerder exemplaar, kies dan de Hideout zwart vloerlamp van Frandsen. Deze is helemaal uitgevoerd in zwart metaal.

Uit een sprookje

Wie kent hem niet: Alfred Hitchcock, meester in het regisseren van spannende films. In die films weet de kijker meer dan de personages zelf. Zo is het maar net met de Hitchcock vloerlamp van Frandsen. Want wij weten allang hoe mooi deze vloerlamp is, hij heeft het alleen zelf nog niet door. Mocht de film je iets te spannend worden, klik je de lamp gewoon aan om je even bij te schijnen. Heb je aan een enkele lichtbron niet genoeg? Dan is de Frandsen Ball Double spots zwart vloerlamp van Frandsen misschien een optie. Deze heeft twee lampen, leverbaar in de kleuren koper, messing en zwart. Bovendien zijn ze alle kanten op te draaien, waardoor je met deze Frandsen vloerlamp gemakkelijk de ruimte verlicht.

Frandsen vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij iedere Frandsen vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Frandsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Frandsen vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.