Royal VKB French Carafe met 4 glazen
Ruim op voorraad
€ 19,95

van € 19,95

Special Price € 9,98

€ 9,98 voordeel
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB French Carafe met 4 glazen

Omschrijving

De Royal VKB French Carafe met 4 glazen is ontworpen door Kaptein Roodnat.

Geïnspireerd op de beroemde Picardie glazen. De French Carafe van Kaptein Roodnat is een must voor in elk huis. Stapel de glazen in de hals en draag deze karaf van Royal VKB makkelijk met één hand. De French Carafe wordt als set geleverd met vier 16 cl Duralex Picardie glazen.

De French Carafe met 4 glazen van Royal VKB is een prachtig geschenk voor in huis. De 4 Picardie glazen passen precies in de karaf wat de set erg handzaam maakt. De karaf en de glazen zijn vaatwasserbestendig en zijn goed verpakt. De karaf heeft een doorsnede van 11 centimeter en een hoogte van 27 centimeter.

Zoek je naast de French Carafe met 4 glazen van Royal VKB een andere karaf van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de French Carafe met 4 glazen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 8710704486742
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Garantie 2 jaar
Ontwerper Kaptein Roodnat
Merk Royal VKB
Productsoort (filter) Royal VKB karaffen
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB French Carafe met 4 glazen

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven