Fritz Hansen Ro Fauteuils

Ro betekent rust in het Deens. Die rust kun je zeker vinden in de Fritz Hansen Ro collectie. De Ro meubels zijn gemaakt met groot vakmanschap en duurzame kwaliteit staat centraal in deze serie. De collectie bestaat uit een voetenbank en een loungestoel. Schoonheid en comfort zijn kernwoorden die de producten uit deze collectie goed omschrijven. Tegenwoordig is iedereen altijd maar druk en vergeten we om soms even een momentje voor onszelf te nemen. Gelukkig zorgt de loungestoel ervoor dat we dit momentje niet vergeten. Niet alleen de design relaxfauteuil helpt ons om even een momentje rust te pakken. De voetenbank uit deze serie kan namelijk niet ontbreken bij deze stoel. Deze Fritz Hansen Ro JH11 Foot Stool voetenbank designers selection maakt de stoel helemaal af. Wat ons betreft de ultieme combinatie voor in de woonkamer. Voetjes omhoog en uitrusten maar!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het designlabel Fritz Hansen kent een lange en rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1872. In dat jaar begon houtbewerker Fritz Hansen zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. In de jaren die daarop volgenden, opende hij een meubelproductiebedrijf en een werkplaats. De doorbraak voor Fritz Hansen kwam in de jaren 30 toen zoon Christian E. Hansen begon te experimenteren met het stoombuigen van hout. Veel beroemde stoelen zijn op deze manier ontstaan, zoals de Ant stoel en de Vlinderstoel. Ook andere ontwerpen uit deze periode zijn nog steeds ongekend populair, zoals de Fritz Hansen lampen. Fritz Hansen haalt hiermee het beste van de vorige eeuw naar onze tijd.

Fritz Hansen Ro: even helemaal in je eigen wereld

Herken je dat gevoel dat je jezelf even wilt afsluiten van van alles en nog wat? Gewoon even in je eigen wereld dromen. Op de Fritz Hansen Ro JH1 Chair loungestoel designers selection kan dit. Het lijkt alsof de stoel je wilt omarmen als je erin gaat zitten. Er is veel energie gestoken in de vorm van deze stoel. De vorm is geïnspireerd op het menselijk lichaam. Het doel van de ontwerper was om een stoel te maken die comfortabel en mooi was. De schoonheid is terug te zien in de slanke en elegante stoel en comfort vind je terug in de zachte kussens. De stoel is ontworpen door Jaime Hayon. Deze design relaxstoel heeft een breedte van 80 centimeter, een diepte van 97 centimeter en een hoogte van 113 centimeter. De zithoogte is 43 centimeter en helt een beetje naar achteren. De zitting van deze stoel is afgewerkt in twee verschillende stofsoorten. Om het niet te ingewikkeld te maken, is er een prachtige designers selection gemaakt met negen standaardcombinaties.

Fritz Hansen Ro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fritz Hansen Ro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.