Naar boven

Fritz Hansen vazen

De collectie Fritz Hansen vazen laat een bijzondere selectie designproducten zien. De vazen hebben creatieve designs en zullen meteen de aandacht trekken. De Fritz Hansen Low vaas is een opvallende vaas van goede kwaliteit. De vaas is op twee manieren te gebruiken: als vaas van puur glas of met de cederhouten ring eromheen. Het kleine kunstwerk vormt de perfecte basis om je bloemen in tentoon te stellen. Die noodzaak is er echter niet, want de vaas ziet er zo mooi uit dat je hem prima zonder bloemen een plekje in je interieur kunt geven. Deze vaas combineer je perfect met de grotere variant voor een speels en gezellig effect. Wil je meer Fritz Hansen vazen onder ogen komen? Dat begrijpen wij maar al te goed en in dit gevarieerde aanbod komt dat helemaal goed.

Actie: 3+1 gratis geldt op alle Vlinderstoelen (Series 7) en Grand Prix stoelen van Fritz Hansen

Bij aankoop van vier Vlinderstoelen (Series 7) of Grand Prix stoelen van Fritz Hansen ontvang je tijdelijk het vierde exemplaar gratis. Wil je verschillende kleur- en materiaaluitvoeringen met elkaar combineren? Neem dan contact op met Klantadvies.

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het Deense designlabel Fritz Hansen is opgericht in 1872. De oprichter Fritz Hansen is een houtbewerker en richtte zijn eigen bedrijf op in Kopenhagen. In 1885 opende Fritz Hansen een meubelproductiebedrijf en later nog een werkplaats in Christianshavn. Het succes van Fritz Hansen is groot en het is dan ook een onmisbaar designlabel geworden. Bij Fritz Hansen vind je de mooiste banken, bijzettafels, stoelen en nog veel meer bijzondere producten. Het speciale aan Fritz Hansen is de manier van produceren. Kijk maar eens naar de Fritz Hansen Cecilie Manz vaas. Deze vaas is met de hand gemaakt. Het vakmanschap zie je goed terugkomen wat de vaas al meteen karakter geeft. Plaats je lievelingsbloemen in de vaas en zo creëer je op een makkelijke manier sfeer in je huis.

Stijlvolle Fritz Hansen vazen

Als je op zoek bent naar een bijzondere vaas, ben je bij Fritz Hansen aan het juiste adres. De Fritz Hansen Ikebana vaas long is een ontwerp van Jaime Hayon. De naam van de vaas is Japans voor het laten leven van bloemen en wordt gebruikt om de kunst van het bloemschikken te beschrijven. De vaas heeft meerdere openingen en zo kun je zelf kiezen hoe je de bloemen plaatst. De vaas is bedoeld om de hele bloem te eren. Van top tot teen oftewel van de stengel tot de kroon. De bijzondere vaas trekt hoogstwaarschijnlijk ieder zijn of haar aandacht. Je kunt ook voor een van de twee kleinere versies kiezen. Welke vaas heeft tot nu toe jouw voorkeur?

Fritz Hansen vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Fritz Hansen vaas en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.