Functionals Bonsai 1 kandelaar
1-2 weken
 
€ 49
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Functionals Bonsai 1 kandelaar

Omschrijving

De Functionals Bonsai 1 is ontworpen door Roderick Vos.

Aan de Bonsai 1 kandelaar hoef je weinig bij te knippen. Ontwerper Roderick Vos wilde met het ontwerp voor deze kandelaar een product van magische eenvoud maken. En dat is gelukt. De Bonsai 1 kandelaar van Functionals is uit één plaat ijzer gesneden en daarna gebogen tot zijn driedimensionale vorm. Een zwarte poederlak zorgt voor een robuuste look. Ook leverbaar als Bonsai 5 kandelaar met vijf waxinelichthouders.

De Bonsai 1 kandelaar van Functionals heeft een breedte van 15,8 centimeter, een diepte van 7,5 centimeter en een hoogte van 18,6 centimeter. De vorm is met een laser gesneden uit een stuk staal van 4 millimeter. De poedercoat die er op zit heet ‘textured Black’ en de kaarshouder is gemaakt van gegoten aluminium. Er zit vilt op de onderkant om beschadiging van contactoppervlakten te voorkomen. Inclusief waxinelichtje, zo kun je hem meteen gebruiken. Deze kandelaar weegt 0,6 kilo.

Zoek je naast de Bonsai 1 kandelaar van Functionals een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Functionals. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bonsai 1 kandelaar, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 15.8 x (d) 7.5 x (h) 18.6 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Ijzer, Metaal (gepoedercoat)
Garantie Ja
Merk Functionals
Productsoort (filter) Functionals kandelaars
Bijlagen Productinformatie
Ontwerper Roderick Vos
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Functionals Bonsai 1 kandelaar
Functionals Bonsai 1 kandelaar
Functionals Bonsai 1 kandelaar

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven