Functionals Hooks 3 kapstok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Functionals Hooks 3 kapstok

  Omschrijving

  De Functionals Hooks 3 kapstok is ontworpen door Serener.

  De Hooks 3 kapstok is helemaal in de haak. Hij is gemaakt uit een stuk staal, waar zijn vormen werd uitgesneden en omgebogen. De Hooks 3 kapstok van Functionals heeft een achterkant van hout, zodat het lijkt of de voorkant uit de muur naar voren komt. De kapstok is verkrijgbaar in geel, rood, wit en zwart. Meer haakjes nodig? Dan is er in dezelfde serie de Hooks 8 kapstok verkrijgbaar.

  De Hooks 3 kapstok van Functionals is gemaakt van staal, met een houten achterkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kapstok is 37,5 centimeter lang, 9,4 centimeter hoog en 6,7 centimeter diep.

  Zoek je naast de Hooks 3 kapstok van Functionals een andere kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Functionals. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hooks 3 kapstok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Hout, Staal
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland
  Merk Functionals
  Productsoort (filter) Functionals kapstokken
  Ontwerper Serener
  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (b) 37.5 x (d) 6.7 x (h) 9.4 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Functionals Hooks 3 kapstok
  Functionals Hooks 3 kapstok
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven