Functionals Hooks 8 kapstok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Functionals Hooks 8 kapstok

  Omschrijving

  De Functionals Hooks 8 kapstok is ontworpen door Serener.

  Wie de Hooks 8 kapstok van Functionals voor het eerst ziet, blijft er met zijn ogen even aan haken. Je kunt van alles aan hem kwijt. Van je tas en je jas tot je sjaal en je paraplu. Omdat de kapstok uit de muur naar voren lijkt te komen, krijg je het gevoel dat de kapstok even naar je toe komt als je iets kwijt wilt.

  De Functionals Hooks 8 kapstok is 100 centimeter lang, 6,7 centimeter diep en 9,4 centimeter hoog. Tussen de haken zit een afstand van 12,5 centimeter. De kapstok is gemaakt van gepoedercoat staal, met een houten achterkant. Deze kapstok is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en geel. Aan deze kapstok zitten acht haken. De kapstok is bijzonder geschikt voor zowel gebruik thuis als in een zakelijke omgeving.

  Zoek je naast de Hooks 8 kapstok van Functionals een andere kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Functionals. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hooks 8 kapstok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Hout, Staal
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland
  Merk Functionals
  Productsoort (filter) Functionals kapstokken
  Ontwerper Serener
  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (b) 100 x (d) 6.7 x (h) 9.4 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Functionals Hooks 8 kapstok
  Functionals Hooks 8 kapstok
  Functionals Hooks 8 kapstok

  Klantenreviews

  Deze kapstok is precies wat we zochten: stoer, stevig, mooi afgewerkt, gemakkelijk op te hangen, niet te groot en niet te klein, met lekker grote haken. Ik ben er elke dag blij mee :).
  Anne 3 mei 2014
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven