Naar boven

Functionals hanglampen

Ben je een beetje uitgekeken op de hanglamp die nu in je huis hangt? Of heb je helemaal nog geen hanglamp? Wie weet vind je een mooi exemplaar in de collectie Functionals hanglampen. Om de hele tafel het licht te geven wat je nodig hebt, kan de Functionals Luftschiff hanglamp je vast bij helpen. Hij gaat mooi de breedte in waardoor hij prima de hele tafel kan verlichten. Je kunt de verlichting ook instellen naar de sterkte die je op dat moment wenst met de geïntegreerde dimmer. Als je voor deze lamp kiest, hoef je geen lichtbron en een plafondkapje aan te schaffen. Deze worden namelijk bij je bestelling meegeleverd. Mooi makkelijk! Wil je meer Functionals hanglampen leren kennen? Ontdek ze allemaal!

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends.

Functionals hanglampen: de familie Aron

Heb jij de familie Aron al eens mogen ontmoeten? Het is een prachtige collectie hanglampen die heel erg op elkaar lijken, maar stuk voor stuk toch net weer wat anders zijn. Het zit in de familie, zeggen ze wel eens. Zo is de Functionals Aron 701 hanglamp de grootste van het stel met een diameter van maar liefst 70 centimeter. Doet je de vorm denken aan iets? Dat kan maar zo, ze hebben namelijk wat weg van de hanglampen die vroeger op schepen gebruikt werden. Voor de fabricage van deze lampen volgt ook een oeroude traditie. De Functionals Aron 401 hanglamp en de Functionals Aron 581 hanglamp zijn de andere familieleden. Door de verschillende afmetingen van deze lampen kun je ze ook mooi bij elkaar hangen. Het is niet voor niets familie waardoor je ze het best bij elkaar kunt houden. Op deze manier creëer je een speels effect  in je huis.

Functionals hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.