Naar boven

Functionals kandelaars

De Functionals kandelaars zijn een lust voor het oog. Het maakt eigenlijk niet uit naar welke kandelaar je voorkeur uitgaat, want je haalt hoe dan ook een blikvanger in huis. Je kunt er eigenlijk wel uren naar kijken. Een mooi voorbeeld is de Functionals Bonsai 5 kandelaar. Het bijzonder mooie design vraag direct je aandacht. Hij is uit één plaat ijzer gesneden en daarna gebogen tot de driedimensionale vorm waar je nu in elk geval nooit meer iets aan hoeft bij te knippen. Als je het vuur maar brandend houdt. De voorliefde van Roderick Vos voor de kunst en cultuur van Azië  zie je eigenlijk direct terug. Een ding is zeker, alle Functionals kandelaars zijn (net als alle andere designproducten van Functionals) uniek én functioneel. Ben je al nieuwsgierig naar de andere exemplaren? Kijk maar snel! 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Buitengewone Functionals kandelaars

De Functionals kandelaars komen goed van pas tijdens een romantisch diner, of misschien wel als sfeermaker voor in je woonkamer. De familie Bonsai heeft meer te bieden. De Functionals Bonsai 1 kandelaar is namelijk het kleine broertje. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, want in deze kandelaar kun je slechts één theelichtje plaatsen. Dat maakt hem er overigens niet minder mooi om. Ga je meer voor een kandelaar met een wat industriële en robuustere look? Dan kun je je interieur meer sfeer geven met de Functionals Paxton kandelaar. Even voor je beeldvorming: hij is 67 centimeter breed, 11,6 centimeter diep en 22,5 centimeter hoog. Zou jij hem een mooi plekje geven op je bijzettafel, dressoir of juist de eettafel? 

Functionals kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.