Naar boven

Functionals kapstokken

Wie de Functionals kapstokken ziet, blijft er ongetwijfeld even met zijn of haar ogen aan haken. Deze Functionals kapstokken zijn niet alleen hartstikke functioneel, maar ze zorgen ook nog eens voor een geweldige eerste indruk in je hal. Wat wil je nog meer? In het assortiment vind je twee verschillende varianten die plek bieden voor een aantal jassen, vesten en sjaals. Om te beginnen stellen we je graag voor aan de kleinste van het stel: de Functionals Hooks 3 kapstok. Hij is in vier kleuren verkrijgbaar waaronder geel en rood. Hij komt daarom ook goed tot zijn recht in de kinderkamer bijvoorbeeld. Deze kapstok heeft een breedte van 37,5 centimeter, een diepte van 6,7 centimeter en een hoogte van 9,4 centimeter.

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Functionals kapstokken voor het hele gezin

Het is vrij voor de hand liggend dat je misschien wel een kapstok zoekt die ruimte biedt voor het hele gezin. Dan kom je al gauw terecht bij de Hooks 8 kapstok van Functionals. Hij heeft maar liefst acht haken zodat er in elk geval voor ieder een eigen haakje beschikbaar is. Je kunt hem uiteraard in je hal ophangen, maar ze komen ook goed van pas in een wachtruime bijvoorbeeld. Hij kan eigenlijk in elke ruimte wel zijn steentje bijdragen. Daarom is hij ideaal voor in huis, maar komt hij ook uitstekend tot zijn recht in de zakelijke omgeving. Geel, rood, wit en zwart zijn de kleuren waar je uit kunt kiezen. Door de breedte van 100 centimeter kun je eigenlijk van alles hangen aan een van deze acht haken. Of het nu gaat om een jas, of misschien wel je paraplu. De Functionals kapstokken weten daar wel reed mee.

Functionals kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kapstok van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals kapstok, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.