De geschiedenis van Functionals

In maart 2009 werd het merk Functionals gelanceerd. De oprichters van dit oer-Hollands merk zijn Ad en Simon van Esch. De broers zijn ook eigenaar van het designlabel van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijven. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die een lust voor het oog zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, want ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Deze kenmerken vind je onder andere terug in de Functionals Miller serie.  

Comfortabel zitten met Functionals Miller fauteuils

Voor welke fauteuil je ook kiest, je weet hoe dan ook zeker dat je goed zit. De Functionals Miller fauteuil hoog draagt daar ook graag een steentje aan bij. Deze fauteuil is eigenlijk het vervolg op het succes van de designklassieker: de Miller fauteuil. Om het voor jezelf nog wat aangenamer te maken, kun je kiezen voor een bijpassende voetenbank. De Functionals Miller voetenbank bied je net dat beetje extra comfort en ontspanning tijden het lezen van je favoriete boek of het kijken van je lievelingsfilm. Naar welk(e) fauteuil of voetenbank je voorkeur ook uitgaat, is het in elk geval handig om te weten dat ze zijn gemaakt van leer, multiplex en staal. Zwart, donkerbruin, cognac en naturel zijn de kleuren waarin deze prachtexemplaren verkrijgbaar zijn. Heb jij al een mooie variant op het oog?

Functionals Miller bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals Miller producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Functionals, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.