Naar boven

Functionals spiegels

Heb jij nog een mooi plekje vrij op een van de wanden in je huis? De collectie Functionals spiegels weet daar wel raad mee. Een spiegel is niet alleen heel functioneel, maar ook een plaatje om naar te kijken. Een functioneel voorbeeld is de Functionals Mirror Mirror spiegel. Het is een ronde typische spiegel zonder omlijsting, maar in deze spiegel vind je nog een spiegel. Deze kleine magnetische handspiegel kun je er eenvoudig afhalen om jezelf eens van dichtbij te bewonderen. Het maakt niet uit of de kleinere handspiegel zich wel of niet bevindt in de grote spiegel, want het is en blijft een prachtig object voor in je huis of op de werkplek. De Functionals spiegels zijn in elk een lust voor het oog die je interieur of je werkplek mooi aanvullen.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Stijlvolle Functionals spiegels

De Functionals spiegels zijn er niet alleen om jezelf in te bekijken, maar ook om wat extra sfeer in huis aan te brengen. Je kent het vast wel, van die spiegels met felle lampen erboven. Bij de Functionals 101 Candelabra spiegel is dat absoluut niet het geval. Hij zet je graag in een wat positiever, zachter daglicht. Aan de zijkanten van de spiegel vind je twee kandelaren die jou zo mooi mogelijk uit laten komen in de spiegel. Je kunt hem een mooi plekje geven bij binnenkomst in je hal, maar je kunt hem ook ophangen in de woonkamer of misschien wel in het toilet. Een ding is zeker, het is in elk geval geen doorsnee spiegel, maar een item waar over nagedacht is.

Functionals spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke spiegel van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.