Naar boven

Functionals vloerlampen

Al langere tijd op zoek naar een vloerlamp, maar wil het niet helemaal lukken? Wie weet zijn de Functionals vloerlampen wat voor jou. Een vloerlamp kan erg mooi zijn naast je bank in de woonkamer, of misschien heb je wel een mooi plekje vrij in je slaapkamer of werkkamer. Vloerlampen geven je interieur extra sfeer, zijn heel functioneel en geven eigenlijk elke ruimte meerwaarde. De Functionals vloerlampen zijn in elk geval modern, stijlvol en simplistisch. Dat is mooi handig, want zo passen ze eigenlijk wel in elke ruimte en in elk interieur thuis. Ideaal, toch? Nu zal je je vast afvragen hoe de vloerlampen van Functionals eruitzien… Wacht daarom niet langer en ga maar snel kijken! 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends.

Keuze uit Functionals vloerlampen

Het assortiment Functionals vloerlampen is niet heel ruim, maar dat maakt deze collectie er niet minder om. Bekijk bijvoorbeeld eens de Functionals Swivel vloerlamp. Heb je de voet van de vloerlamp al gezien? Deze voet is verzwaard met drie stukken beton. Zo staat hij in elk geval stevig en zal hij hoe dan ook niet zomaar omvallen. Er is ook aan je vloer gedacht, want de voet is afgewerkt met vilt ter bescherming van jouw vloer. De Functionals Stoklamp vloerlamp heeft een heel ander design. Eigenlijk is het een tijdloos lichtpunt in je huis. Klassiek, maar toch helemaal van deze tijd. De lampenkap heeft een diameter van 55 centimeter waardoor je in elk geval genoeg licht ontvangt om je favoriete boek te lezen, of je lievelingsfotoalbum te bekijken. Welke lamp is jouw favoriet?

Functionals vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.