Functionals Wendela

De Functionals Wendela serie ziet eruit alsof je hem al jaren kent. Misschien komt dat door zijn betrouwbare uitstraling. Of misschien is het de stoere combinatie van de karakteristieke beukenhouten zitting met het aluminium onderstel. Wat het ook is, de Functionals Wendela stoel bruin en Functionals Wendela stoel zwart zijn altijd het vertrouwde steuntje in je rug. De royale kuip zit goed verankerd op het onderstel en de vier poten zijn nog eens extra gekruist voor stevigheid. De Functionals Wendela stoelen kan je zelf samenstellen, waarbij je kan kiezen uit twee verschillende eiken zittingen, en zeven kleuren voor het onderstel. Mooi detail: de bovenkant van het onderstel zie je terug in de zitting, en onder de poten zitten dopjes in dezelfde kleur als de zitting.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Functionals Design by Ad en Simon

Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De twee broers namen het bedrijf Van Esch over van hun vader, die het bedrijf was begonnen in 1972. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Al deze elementen zijn ook terug te vinden in de Functionals Wendela serie.

Functionals Wendela zoekt het hogerop

Altijd al eens op hoge poten willen zitten? Zoek het dan hogerop met de Functionals Wendela barkrukken. De kuip van de barkruk is hetzelfde als van de stoelen, dus je hebt altijd een comfortabel steuntje in je rug. Zo kan je uren aan de bar hangen met de Functionals Wendela barkruk 76cm. De comfortabele kuip van de Functionals Wendela is gemaakt met een mal die al in de jaren 50 ontworpen is. Toch doet de barkruk modern aan door de speelse details. Het aluminium frame is met een zichtbare verbinding bevestigd aan de kuip. Daarnaast is de kruk licht van gewicht en waterproof, zodat hij ook buiten mooi tot zijn recht kan komen. Wil je toch liever iets dichter met je voeten bij de vloer, dan is de Functionals Wendela barkruk 63cm een goede keuze. De Functionals Wendela barkrukken zijn er in twee uitvoeringen. De witte uitvoering heeft een lichte kuip, de zwarte uitvoering heeft een donkere kuip. Welke versie is jouw favoriet?

Functionals Wendela bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij elk Functionals Wendela product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Functionals Wendela product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantenservice of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Functionals Wendela product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.