Gabriel Breeze Fusion

Breeze Fusion is onderdeel van de Breeze & Leaf familie van Gabriel. Dit nieuwe ontwerp is gebaseerd op de onderscheidende en toch rechttoe-rechtaan structuur die we al eerder bij de meubelbekledingsstoffen uit deze familie zagen. Breeze Fusion biedt een palet van multi-gekleurde wollen stoffen in moderne en harmonieus gebalanceerde kleuren. 

Sorteren op
Toon als:

1-28 van 28 producten

  1. Normann Copenhagen Swell bank 3-zits
    Normann Copenhagen Swell bank 3-zits
    Normann Copenhagen Swell bank 3-zits € 3.085
    € 2.776,50

Stofsoort in detail

De stof is maar liefst in 26 verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, van felle kleurencombinaties tot beige en grijze nuances. Dit brede palet aan kleuren in combinatie met de klassieke structuur maakt deze stof geschikt voor zowel de private als de publieke sector. De stof is gemaakt van 88% Nieuw-Zeelandse wol en12% polyamide en scoort meer dan 100.000 op de schaal van Martindale. Deze stof is met respect voor het milieu geproduceerd en draagt dan ook het Oeko-tex label en het EU-Ecolabel.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven