Naar boven

Gabriel Byron

De reactie op de hedendaagse hectische levensstijl met lange werkdagen kun je terugzien in de mannenmode waar het klassieke pak wordt vervangen door een meer casual kledingstijl en waar jeans een steeds vaker terugkerend kledingstuk is in de directiekamers. Klassieke producten krijgen een twist om zo de tijdloosheid op een wat meer relaxte manier te benadrukken. In interieurdesign gaat het net zo. Byron is een multi gekleurde stof in vijftien varianten maar toch met een kalme en elegante finish die het design van het meubelstuk benadrukt. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De combinatie van melange garens en het glanzende oppervlak van de stof benadrukken de rijkdom van kleurschakeringen die elke kleur bevatten. Daarom is Byron bij uitstek een meubelbekledingsstof, omdat hij met zo veel kleuren samengaat. De stof is gemaakt van 95% Nieuw-Zeelandse wol en 5% polyamide en scoort meer dan 90.000 op de schaal van Martindale. Deze stof is met respect voor het milieu geproduceerd en draagt dan ook het Oeko-tex label en het EU-Ecolabel.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.