Naar boven

Gabriel Fame Hybrid

Het succes van de Fame stof van Gabriel heeft het bedrijf doen besluiten met een broertje van deze populaire stof te komen: de Fame Hybrid. Wat er hybride aan deze stof is? Het is eigenlijk heel simpel: in de Hybrid zijn twee bij elkaar passende tonen uit het kleurenpalet van Fame samengebracht. Het resultaat is een prachtig genuanceerde stof met dezelfde structuur en dichte textuur als het succesnummer Fame maar met een nóg fascinerender kleurenspel. Het palet strekt zich helemaal uit van heldere fluorescerende kleuren naar pastelkleuren zoals lichtroze, violet en mint, maar er zijn ook neutrale tonen te vinden zoals aarde, grijs en zwart tussen de negentien verschillende opties. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Gabriel is met respect voor het milieu geproduceerd en draagt dan ook het Oeko-tex label en het EU-Ecolabel en is 100% vrij van zware metalen. De stof bestaat uit 95% Nieuw-Zeelandse wol en 5% polyamide en is geweven in een kamgaren structuur die uitstekend geschikt is voor meubelstoffering, omdat het een hoog zitcomfort geeft en zacht aanvoelt. Daarnaast scoort Fame Hybrid meer dan 150.000 op de schaal van Martindale, dus hij is zo goed als onverwoestbaar.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.