Naar boven

Gabriel Medley

Metaal, steen en lava. Kleuren van het interieur van Moeder Aarde in een perfect samenspel met een dicht geweven geometrische structuur. Een emulsie van tonen en nuances, kracht en functionaliteit, leven en diepte. De stof Medley is gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in een grote variëteit van fascinerende kleuren, 37 verschillende om precies te zijn. De dicht geweven structuur van de stof geeft hem een intense kleurdiepte en accentueert de rijkdom van elke nuance en creëert een discreet kleurenspel aan de oppervlakte van deze stof. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Medley is speciaal ontwikkeld voor het bekleden van meubels voor zowel de private als de publieke sector. De simpele, licht glanzende look van de stof zorgt ervoor dat hij op vele manieren bruikbaar is. Inspirerende eenvoud, dát is Medley in een notendop. Je kunt de stof tot 74 graden wassen in de wasmachine of laten stomen, in ieder geval is de kwaliteit super want hij scoort meer dan 75.000 op de schaal van Martindale (dat zijn 75.000 wrijfbewegingen voordat er een beschadiging optreedt!).

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.