Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers

Omschrijving

De Royal VKB Garlic Crusher is ontworpen door Ineke Hans.

De Garlic Crusher van Royal VKB rekent af met de traditionele knoflookpers. Door dit vernieuwde design van Ineke Hans is lastig schoonmaken verleden tijd. Met de platte kant plet je de knoflook, rol eroverheen met de kartels en het resultaat is perfecte stukjes. Eindelijk een excuus om knoflook te eten.

De Garlic Crusher van Royal VKB is gemaakt van roestvrij staal. Door met de platte kant op de knoflook te drukken plet je de knoflook. Daarna rol je met de kartels over de knoflook heen om kleine stukjes over te houden. De Garlic Crusher is ook te gebruiken voor gember en andere verse kruiden. De Garlic Crusher spoel je af onder de kraan. Door de Garlic Crusher te gebruiken als handzeep, spoel je automatisch de geuren van je hand.

Zoek je naast de Garlic Crusher knoflookpers van Royal VKB een andere knoflookpers van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Garlic Crusher knoflookpers, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 8710704485127
Afmetingen (h) 18 x (Ø) 3.7 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Roestvrijstaal
Garantie 2 jaar
Ontwerper Ineke Hans
Merk Royal VKB
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers
Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers
Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers
Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers
Royal VKB Garlic Crusher knoflookpers

Klantenreviews

Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

Handig

Heel handig, en ontzettend makkelijk schoon te maken.
Jessica 26 oktober 2015

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven