Sorteren op

1-36 van 145 producten

Houtspecialist Gazzda

Gazzda is een Bosnisch merk dat gespecialiseerd is in houtbewerking. Het is een specialisme dat diep verankerd ligt in hun cultuur. Op wat wol, leer en katoen na bestaat de collectie bijna volledig uit hout, en dat is uitsluitend hout met een FSC-keurmerk. Gazzda wil zo de aarde zoveel mogelijk respecteren. We hebben de bomen en bossen immers hard nodig. Ze proberen geen onnodig materiaal te gebruiken en door de lange levensduur van de producten is het materiaal dat gebruikt wordt zeer goed besteed. Het assortiment heeft een warme en serene uitstraling. Zoals ook deze loungestoelen. Het maakt ze tot de perfecte producten om thuis helemaal bij tot rust te komen.

Gazzda met moderne, comfortabele loungestoelen

Een loungestoel hoeft niet altijd groot en log te zijn. Het belangrijkste is dat je er heerlijk in kunt zitten. Zo heerlijk dat je voorlopig niet meer op wilt staan. Gazzda heeft daarom twee moderne en frisse modellen ontworpen die niet al te veel ruimte innemen. Ten eerste is er de Muna lounge stoel. Deze stoel laat maar weer zien over hoeveel vakmanschap Gazzda beschikt. De rugleuning is gebogen door middel van geavanceerde houtbewerkingstechnieken en de naden zijn zo goed als weggewerkt. Dat maakt het tot een strakke stoel die ook nog eens heel licht is zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Ook de Nora lounge stoel is licht van stuk. Deze stoel biedt extra comfort door een gestoffeerde zitting. Heb jij al een favoriet?

Gazzda loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.