Gazzda stoelen

De Gazzda stoelen tonen de schoonheid van echt vakmanschap. De tijd en liefde die in de afwerking is gestopt, geeft de stoelen een enorm rijkdom. Het ontwerp zelf heeft daarom niet veel meer nodig. Bij de Fawn stoel zijn de naden zodanig weggewerkt dat het bijna lijkt alsof de stoel uit een stuk hout gemaakt is. Het resultaat van veel schuur- en polijstwerk. De gladde lijnen van de stoel zorgen voor een heel hoog aaibaarheidsgehalte. Het enige wat het hout onderbreekt is de zitting. Deze is gemaakt van katoenen banden die als een vlechtwerk over en onder elkaar door zijn geweven. De katoenen band is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Zo kun je op een subtiele manier een kleuraccent aan je interieur toevoegen.

Actie: -20% op de collectie van Gazzda

Je ontvangt nu 20% korting op Gazzda. De actie geldt t/m 4 augustus.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Het vakmanschap van Gazzda

Dit merk is afkomstig uit Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië. Bosnië is een interessant land vol prachtige natuur, cultuur en tradities. Het heeft het grootste en een van de laatst overgebleven oerwouden van Europa. Met al die bomen is het dan ook niet gek dat het land een diepgewortelde traditie heeft van houtbewerken en meubels maken. Deze traditie vind je terug in het assortiment. In bijna alle producten is hout verwerkt dat met veel liefde en aandacht de juiste vorm heeft gekregen. De stoelen uit het assortiment zijn uren bijgeschuurd en opgepoetst. Het hout lijkt daarom ook roomzacht. Als je ze ziet, kun je niet anders dan er even met je hand overheen gaan. Dat is dé grote kracht achter dit inspirerende merk.

Gazzda stoelen en de kracht in hun eenvoud

Voor het ontwerp van de Nora stoel hebben de ontwerpers de wijsheden van Albert Einstein geraadpleegd. Hij zei namelijk ooit: ‘Everything should be made as simple as possible, but not simpler’. Vanuit dit uitgangspunt is Nora ontstaan. Een minimalistische stoel die op haar eigen manier vele rijkdommen kent. Zo is de stoel heel licht en dus makkelijk te verplaatsen. En de bijna zwevende zitting is in verschillende stofsoorten en kleuren te verkrijgen. Heb je liever een stoel met armleuningen? Ga dan voor de Muna stoel. Ook op deze stoel hebben de makers uren en uren staan schuren. De zachte gladde lijnen maken het tot een gestroomlijnd exemplaar. Ook deze stoel biedt keuze in de stofsoort en kleur van de zitting. Welke is jouw favoriet?

Gazzda stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.