Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gelderland design

Gelderland is een Nederlands designlabel dat al sinds 1935 met succes meedraait in de wereld van designmeubels. Bij Gelderland vind je een gevarieerd aanbod meubels met onder meer banken. Het ontwerpersteam van Gelderland heeft zich in de loop der jaren ook steeds meer uitgebreid waardoor er een divers gezelschap is ontstaan. We hebben het onder meer over Jan des Bouvrie, Bertjan Pot, Roderick Vos en Scholten en Baijings. Met hun kennis en ervaring voegen zij diverse pronkstukken toe aan de collectie van Gelderland. Kenmerkend voor Gelderland is wel dat de focus ligt op hoogwaardige kwaliteit en niet onbelangrijk: comfort. Deze twee kernaspecten zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van jouw uitgekozen meubel. De banken van Gelderland hebben alleen maar voordelen: hij zit lekker, gaat jarenlang mee en is een genot om naar te kijken.

Strakke, stijlvolle Gelderland banken

Gelderland meubelen heeft een uitgebreide collectie banken. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel topontwerpers aan zich weten te binden. Eén van hen is Jan des Bouvrie die met zijn strakke ontwerpstijl perfect past bij Gelderland. Hierdoor is een divers aanbod ontstaan en zit er vast iets bij wat je mooi vindt. Het designlabel Gelderland staat voor eenvoudige en vooral stijlvolle designmeubelen waar je niet alleen nu, maar ook later veel en langdurig woonplezier van hebt. Wat dacht je van de 7950 Allure bank 2,5-zits? Door de strakke lijnen doet hij het in vrijwel elke ruimte goed. Een Gelderland bankstel is op en top comfort wat ontspannen aan het einde van de dag een stuk eenvoudiger maakt.

Gelderland banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle Gelderland banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gelderland
Filters
Productsoort
Bank