Naar boven

Gelderland banken

De collectie Gelderland banken bestaat uit een stel prachtige items die een absolute aanvulling in je interieur vormen. De Gelderland 6901 bank is daar een mooi voorbeeld van. Door het fraaie, comfortabele design doet deze bank het uitermate goed aan een eettafel. Het strakke design zorgt ervoor dat je lekker rechtop en comfortabel van je ontbijt, lunch of diner kunt genieten. Samen met deze bank creëer je een speels effect door de tafel met deze bank en eetkamerstoelen te combineren. Zie jij het al voor je? Als het patroon van deze bank je niet aanspreekt, kun je ook voor een andere stof of leersoort gaan. Zo kun je hem eigenlijk heel goed personaliseren. Wil je meer Gelderland banken leren kennen? Neem dan een kijkje in ons complete aanbod. 

Gelderland design

Gelderland is een Nederlands designlabel dat al sinds 1935 met succes meedraait in de wereld van designmeubels. Bij Gelderland vind je een gevarieerd aanbod meubels met onder meer salontafels, banken, stoelen en fauteuils. Het ontwerpersteam van Gelderland heeft zich in de loop der jaren ook steeds meer uitgebreid waardoor er een divers gezelschap is ontstaan. We hebben het onder meer over Jan des Bouvrie, Bertjan Pot, Roderick Vos en Scholten en Baijings. Met hun kennis en ervaring voegen zij diverse pronkstukken toe aan de collectie van Gelderland. Kenmerkend voor Gelderland is wel dat de focus ligt op hoogwaardige kwaliteit en niet onbelangrijk: comfort. Deze twee kernaspecten zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van jouw uitgekozen meubel. Door de verschillende meubels en ontwerpers heb je de keuze uit een divers assortiment die een aanvulling vormt in je interieur.

Strakke, stijlvolle Gelderland banken

De collectie Gelderland banken heeft meer moois voor jou. Zo kun je onder meer kiezen voor de familieaanwinst: de Gelderland 7610 bank. Deze bank biedt in elk geval de ruimte aan een fijn gezelschap. Los van het feit dat het een plaatje is om naar te kijken, zit hij ongelofelijk lekker. Door de strakke lijnen doet hij het in vrijwel elke ruimte goed. Je kunt hem ook wat losser en speelser maken door wat extra sierkussens toe te voegen. Maak het zo gezellig als je wilt. Een ander item die je niet mag missen is de Gelderland 7330 bank. Voor welke bank je ook kiest, je haalt hoe dan ook een prachtexemplaar in huis waar je jarenlang plezier van hebt.

Gelderland banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle Gelderland banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gelderland
Filters
Subcategorie
Productsoort
Bank
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad