Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gelderland design

Het Nederlandse merk Gelderland werd in 1935 opgericht. Door de jaren heen heeft het merk zich steeds meer gepositioneerd met prachtige meubels. Van salontafels tot fauteuils en van banken tot stoelen, bij Gelderland vind je het allemaal. Een opvallend fijn detail is dat elk meubel met zorg samen wordt gesteld en de focus ligt op hoogwaardige kwaliteit en comfort. Zo heb je in elk geval jarenlang woonplezier van het meubel van Gelderland naar jouw keuze. Ze hebben in de loop van de tijd steeds meer topontwerpers aan zich weten te binden. Om maar even een paar voorbeelden te noemen: Jan des Bouvrie, Bertjan Pot, Roderick Vos en Scholten en Baijings. Zo blijft de collectie lekker divers.

Gelderland fauteuils: met of zonder armleuningen?

Om een fauteuil te vinden die past bij wat jij voor ogen hebt, is het van tevoren van belang dat je jezelf afvraagt of je er een zoekt met of zonder armleuningen. Dat maakt nogal een verschil. We hebben je al een mooi exemplaar met armleuningen laten zien. De Gelderland 7400 fauteuil is er ook een die je niet mag missen. Ondanks dat hij geen armleuningen heeft, nodigt die ronde vorm je uit om plaats te nemen. Los daarvan kun je ook nog eens draaien naar de plek waar jij op uit wilt kijken. Zo is hij lekker flexibel en denkt hij graag met je mee. Ook deze fauteuil kun je eenvoudig samenstellen in de stof en kleur waar jij naar op zoek bent.

Gelderland fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle Gelderland fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gelderland
Filters
Productsoort
Fauteuil