Naar boven

Gelderland salontafels

Een salontafel kan soms net het meubel zijn dat je nog in je interieur mist. Hierdoor kan het ook een meubel zijn dat een fijne aanvulling vormt in je interieur. In de collectie Gelderland salontafels vind je een aantal salontafels die totaal van elkaar verschillen. Ben jij een echte liefhebber van hout? Dan is de Gelderland Small Squares salontafel 40x40 een item die niet mag missen in jouw interieur. Het leuke is dat hij in verschillende varianten verkrijgbaar is: ga jij voor een teken of een letter? Hij heeft een hoogte, een lengte en een breedte van 40 centimeter waardoor je hem eigenlijk prima kunt inzetten als bijzettafel. Om het nog gezelliger te maken, kun je ook er ook voor kiezen om meerdere Gelderland salontafels bij elkaar neer te zetten om uiteindelijk één grote salontafel te creëren. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Gelderland

Gelderland staat bekend om meubels van hoogwaardige kwaliteit die je het comfort geven dat je mag verwachten. Zo ben je met een meubel van Gelderland verzekerd van jarenlang woonplezier. Sinds 1935 timmeren zij al met succes aan de weg en hebben ze in de loop der jaren het ontwerpersteam ook flink uitgebreid met niet zomaar namen. Bertjan Pot, Jan des Bouvrie en Scholten en Baijings zijn enkele bekende namen uit de designwereld. Zij hebben al enkele prachtontwerpen voor dit Nederlandse designmerk mogen ontwerpen. Door hun kennis en ervaring weten ze je keer op keer te verrassen met prachtige ontwerpen die gezien mogen worden. Van salontafels tot fauteuils en van stoelen tot banken. Heb jij al een favoriet meubel op het oog?

Speelse aanwinsten: Gelderland salontafels

Een meubel die het goed doet in vrijwel elk interieur: een salontafel. Een andere salontafel die je niet mag missen: de Gelderland Dot salontafel. Dit speelse meubel is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Hierdoor vind je vast een tafeltje dat past bij je smaak. Met een diameter van 43 centimeter is het eigenlijk meer een bijzettafel te noemen. De wieltjes maken hem lekker flexibel waardoor je hem eenvoudig verschuift naar de plek waar je hem hard nodig hebt. Leuk detail: het tafelblad kun je van het onderstel verwijderen waardoor je hem eenvoudig inzet als dienblad.

Gelderland salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle Gelderland salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gelderland
Filters
Productsoort
Salontafel