Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gelderland meubelen: uitgebreide designcollectie

Gelderland meubelen heeft een uitgebreide collectie banken. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel topontwerpers aan zich weten te binden. Eén van hen is Jan des Bouvrie die met zijn strakke ontwerpstijl perfect past bij Gelderland. Hierdoor is een divers aanbod ontstaan en zit er vast iets bij wat je mooi vindt. Het designlabel Gelderland staat voor eenvoudige en vooral stijlvolle designmeubelen waar je niet alleen nu, maar ook later veel en langdurig woonplezier van hebt. Wat dacht je van de 7950 Allure bank 2,5-zits? Door de strakke lijnen doet hij het in vrijwel elke ruimte goed. Een Gelderland bankstel is op en top comfort wat ontspannen aan het einde van de dag een stuk eenvoudiger maakt.

Filosofie van Gelderland meubelen

Uitgangspunt voor Gelderland is het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor jarenlang woonplezier. Zo wordt de romp van een bank grotendeels vervaardigd van massief beukenhout met een garantieperiode van wel twintig jaar. De vulling bestaat uit polyether en koudschuim. Deze materialen zorgen allebei voor optimaal zitcomfort. Vanaf het begin lag het accent op comfort en hoogwaardige kwaliteit. En nog steeds is die kwaliteit bepalend voor alle designmeubels. Niet voor niets hebben de designmeubelen van Gelderland een jarenlange garantieperiode. Ook de meubelstoffen en ledersoorten worden door Gelderland met zorg geselecteerd op uitstraling en kwaliteitsniveau. Kortom, kwaliteit en duurzaamheid: dat is de simpele filosofie van Gelderland meubelen. En daar mogen ze trots op zijn.

Gelderland meubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle producten van Gelderland kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gelderland en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gelderland. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Gelderland veilig en vertrouwd online bestelt.

Gelderland
Filters
Geschikt voor
Binnen