Naar boven

Marie van der Heijden voor GET ART 

Met een hoofd vol vragen en een glimlach op haar gezicht gaat Marie van der Heijden op pad zonder te weten waar ze precies uit gaat komen. Zij laat zich leiden en dat is maar goed ook, want tijdens haar reizen in binnen- en buitenland wordt Marie steevast verrast door bijzondere mensen en plekken die ze onderweg tegenkomt. Met haar foto’s voor bijvoorbeeld GET ART hoopt ze dat anderen eraan herinnerd worden hoe mooi deze wereld is en dat we haar samen moeten koesteren. De foto’s en verhalen van Marie van der Heijden zijn de afgelopen jaren gepubliceerd door onder andere LINDA, National Geographic en de National Geographic Traveler. Ze is daarnaast trots en actief lid van de Black Jaguar Foundation en de Jimmy Nelson foundation. Tijdens haar reizen heeft ze mogen ervaren hoe belangrijk goede, medische zorg is en doneert een gedeelte van de opbrengst aan de Loanialu Health Clinic op Vanuatu: een particulier initiatief van de Australische verpleegster Jeannie. 

Over GET ART 

GET ART is een jong en eigenzinnig kunstlabel uit Nederland met een neus voor eigentijdse en originele fotografiekunst. Deze fotografiekunst is gemaakt door jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent. GET ART biedt ze een podium en biedt jou een geweldige kans om unieke en betaalbare fotografiekunst aan de muur te hangen zonder galeries en woonboulevards af te struinen. Daarbij ondersteun je met iedere aankoop deze getalenteerde fotografen in hun carrière. Bij GET ART vind je fotografiekunst in de volgende categorieën: architectuur, natuur, mensen, landschappen, kunst en steden en reizen. De fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in zowel kleur als zwartwit. Zo is er voor ieder wat wils.  

GET ART Marie van der Heijden bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Marie van der Heijden voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET Art kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Marie van der Heijden voor GET ART en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail.  Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad